🏆 LOKALA HJÄLPEN ÄR ÅRETS MARKNADSFÖRARE 2022 🏆

YIPPEE – LOKALA HJÄLPEN ÄR ÅRETS MARKNADSFÖRARE 2022❤️

Även om vi kan förstå att vi gör något bra som engagerar många har vi ändå svårt att förstå att vi fick priset som Årets Marknadsförare i Västerås 2022. Vi är så glada och stolta, STORT, STORT TACK ALLA! Vi är många som TILLSAMMANS vi gjort denna utmärkelse på möjlig. #Tillsammansförvästerås

Motiveringen ser du nedan – nomineringen löd:
Med lysande relationsmarknadsföring och minsta möjliga marknadsbudget har Lokala Hjälpen snabbt byggt ett starkt lokalt varumärke. 250 företag och organisationer har anslutit sig och julens insamling resulterade i över 1,1 Mkr till utsatta barnfamiljer och äldre. Med engagemang och storytelling bidrar de till ett snällare och bättre Västerås.

⭐️Motivering
Årets vinnare har på ett varmt och direkt sätt skapat skyhög kännedom om sitt varumärke. Genom sin marknadsföring har de stärkt sin trovärdighet och samtidigt ökat människors insikt, kunskap och vilja att vara delaktiga. De har gjort det lätt för oss alla att hjälpa dem som hjälper.

Tack, tack och tack!

⭐️Prisutdelare: Marknadsföreningen i Västerås
⭐️ Guldstänk arrangörer: Företagarna, Almi Mälardalen, Marknadsföreningen i Västerås, Handelskammaren Mälardalen och Västerås Stad.