🏆 LOKALA HJÄLPEN ÄR ÅRETS MARKNADSFÖRARE 2022 🏆

YIPPEE – LOKALA HJÄLPEN ÄR ÅRETS MARKNADSFÖRARE 2022❀

Även om vi kan förstĂ„ att vi gör nĂ„got bra som engagerar mĂ„nga har vi Ă€ndĂ„ svĂ„rt att förstĂ„ att vi fick priset som Årets Marknadsförare i VĂ€sterĂ„s 2022. Vi Ă€r sĂ„ glada och stolta, STORT, STORT TACK ALLA! Vi Ă€r mĂ„nga som TILLSAMMANS vi gjort denna utmĂ€rkelse pĂ„ möjlig. #TillsammansförvĂ€sterĂ„s

Motiveringen ser du nedan – nomineringen löd:
Med lysande relationsmarknadsföring och minsta möjliga marknadsbudget har Lokala HjÀlpen snabbt byggt ett starkt lokalt varumÀrke. 250 företag och organisationer har anslutit sig och julens insamling resulterade i över 1,1 Mkr till utsatta barnfamiljer och Àldre. Med engagemang och storytelling bidrar de till ett snÀllare och bÀttre VÀsterÄs.

⭐Motivering
Årets vinnare har pĂ„ ett varmt och direkt sĂ€tt skapat skyhög kĂ€nnedom om sitt varumĂ€rke. Genom sin marknadsföring har de stĂ€rkt sin trovĂ€rdighet och samtidigt ökat mĂ€nniskors insikt, kunskap och vilja att vara delaktiga. De har gjort det lĂ€tt för oss alla att hjĂ€lpa dem som hjĂ€lper.

Tack, tack och tack!

⭐Prisutdelare: Marknadsföreningen i VĂ€sterĂ„s
⭐ GuldstĂ€nk arrangörer: Företagarna, Almi MĂ€lardalen, Marknadsföreningen i VĂ€sterĂ„s, Handelskammaren MĂ€lardalen och VĂ€sterĂ„s Stad.