Robin Hood på is@Mälarstadens konståkningsklubb

Upplev den klassiska sagan om Robin Hood på is tillsammans med Mälarstadens konståkningsklubb. En glittrande musikalisk isshow för hela familjen.

Äntligen är det dags för konståkarna från Mälarstadens konståkningsklubb att inta isen igen för att framföra sin uppskattade isshow, den femte i ordningen. Detta år kliver vi in i Robin Hoods värld. Med hjälp av koreografi, glittrande dräkter, storbildsskärm och rekvisita gestaltas sagan. Klassisk musik blandas med välkända hits och imponerande konster på is mixas med humor och skådespeleri. Här finns igenkänning och något för alla då de närmare 100 åkarna från alla nivåer i föreningen deltar!

Var: ABB Arena (Rocklundahallen)
När: 4 maj.
Tid: Välj mellan kl.11.00 och kl.16:00
Det är två akter där varje akt är ca. 45 minuter. I pausen finns fika till försäljning.

Mälarstadens konståkningsklubb är klubben med det stora hjärtat som tror på idrottens kraft och hållbart socialt arbete. Genom det skänker de 10% av biljettintäkterna till Lokala Hjälpen.

Företag se hit: Vill du vara med och bidra till detta fina arrangemang där 50% går till Lokala Hjälpen och 50% till Mälarstadens konståkningsklubb.
För endast 2000 kr får ditt företag 4 biljetter till föreställningen. Företagets logga visas på storbildsskärmen före showen och i pausen. Företagsnamnet skrivs ut i programbladet

Sponsorpaket bokas genom amanda@lokalahjalpen.se

Vill ni vara med som huvudsponsor?
– 10 biljetter till showen, middag med inspirationsföreläsare vid fristående tillfälle (2 pers), Reklamplats i samband med marknadsföring av showen (VLT, webb, sociala medier), reklamplats under showen (2 tillfällen),  möjlighet till egen monter i samband med showen (2 tillfällen), möjlighet till 50 min skridskokurs för vuxna nybörjare.
Kontakta amanda@lokalahjalpen.se

Mälarstadens konståkningsklubb         

Datum
Starttid
Plats
2024-05-04
11:00
ABB Arena Nord (tidigare Rocklundahallen)
2024-05-04
16:00
ABB Arena Nord (tidigare Rocklundahallen)