Höstens Matvandringar – Biljettsläpp!

Tid & plats

Datum: 2024-06-18

Tid: 10:00

Plats: Västerås City

Det är väl ingen överdrift att säga att våra matvandringar blivit en succé. NU KÖR VI HÖSTEN 2024.

Biljettsläpp 18 juni!

Matvandringar, även kallade Food Tours, en kulinarisk promenad mellan olika restauranger, är en populär företeelse i många av världens storstäder. I Sverige kan du matvandra i Stockholm, Göteborg, Malmö. Och i Västerås.

Skillnaden här i Västerås är att hela anmälningsavgiften går oavkortat till välgörande ändamål genom Lokala Hjälpen.

Höstens datum:​
– 13 augusti
– 4 september
– 17 september
– 8 oktober
– 22 oktober
– 5 november
– 3 december

Häng med du också! Skänk 600 kronor till välgörande ändamål och prova 4 av våra bästa restauranger under samma kväll. Anpassad dryck köper du på plats till anpassat pris.

Vilka restauranger vi besöker skiljer sig från gång till gång men några dessa blir det: Skybar, Restaurang Varda, Bishop Arms, Adam och Oliver, Brasseri Stadsparken, Global Living, Hotell Plaza, NOM, Bar Lokal, Piazza di Spagna, Stigen, Sensi och Vinoteket Lothar.

Några ordningsfrågor: Vandringen sker i centrala Västerås, vi startar vid kl.17.00 och det tar ca 3 timmar. Du kan boka max 4 platser och vi är en grupp på ca 14 personer som går tillsammans. Vi meddelar var vi träffas och du meddelar eventuella allergier. Vi lovar försöka men kan inte garantera specialmat. Du kommer att vara mätt när vi är i mål. Meddela oss gärna om du/ni inte kan gå. Då pengarna går direkt till välgörenhet kan vi tyvärr inte göra någon återbetalning. Dock kan vi fylla på från vår eventuella väntelista.