Förberedande genrep Kameliadamen

Tid & plats

Datum: 2024-10-03

Tid: 18:00

Plats: Västmanlands Teater

Varmt välkomna till Västmanlands Teater & Förberedande genrep av Kameliadamen:

Hela sitt liv har Marguerite försökt att sätta tryggheten före hjärtat, men allt förändras när hon träffar den unge Armand. Passionen är ett faktum och drömmen om en framtid vid hans sida växer sig stark. Men Armands far kräver att hon lämnar hans son och utom sig av olycka beslutar sig Marguerite för att göra det rätta – och övertygar Armand att hon slutat älska honom…I Kameliadamen, skriven av Alexandre Dumas 1848, utforskas relationer, fördomar och moraliska dilemman och det är just detta som gör berättelsen tidlös. Den påminner oss om att kärlekens vägar sällan är raka och livsvalen allt annat än okomplicerade.

Kameliadamen har legat till grund för verk som operan La Traviata och filmen Moulin Rouge. Nu har turen kommit till Västmanlands Teater och samma konstnärliga team som gjorde Amadeus. I Ronny Danielssons flärdfulla och känslosvallande regi förvandlas den nu till en musikspäckad teaterföreställning och en sann fröjd för ögat.

Regi: Ronny Danielsson – Av Alexandre Dumas, med teamet bakom Amadeus
På scen: Bashkim Neziraj, Bobbi Lindahl, Cicilia Sedvall, Clara Jonsson, Fedelia Malmgren Nesi, Filip Breimo f.d. Johansson, Joakim Gräns, Lars Arvidson, Paulina Pfeiffer, Rigmor Båda, Sven Andersson.
Fotograf: Carl Thorborg

Evenemanget tas fram i samarbete med Västmanlands Teater och alla intäkter går oavkortat till Lokala Hjälpen.

Plats: Stora scen
Längd: Ca 2,5 timmar, inkl 30 min paus
Sittplatser: Det är onumrerade sittplatser. Har du bokat för fler och önskar sitta tillsammans, kom i tid och i hel grupp.
Mat och dryck: Bistron håller öppet 1,5 timme innan föreställningen, samt i pausen. Detaljerad information meddelas dig som bokar.