En sommarinsamling som räddar liv!

En perfekt sommargåva från dig privat eller från ditt företag som gör stor skillnad: Stöd till ekonomiskt utsatta barn och ungdomar samt ofrivilligt ensamma äldre!

Vi har tidigare aldrig sagt att våra insamlingar räddar liv – men så är det faktiskt. Kan vi få såväl ekonomiskt utsatta barn och unga samt ofrivillgt ensamma äldre att må lite bättre så räddar det liv. För man kan knappt tro att det är sant, men i Västerås går barn hungriga och många av dem inte råd med idrott eller andra aktiviteter. Då är det lätt att hamna i fel gäng. Samtidigt definieras allt fler av våra äldre som socialt isolerade, vilket gör att den psykiska ohälsan och antalet självmord bland dem ökar.

Det vill vi tillsammans med er ändra på genom att…

… bidra till att föreningar kan genomföra återkommande kostnadsfria aktiviteter för barn och unga i våra socioekonomiskt svaga områden.

… bidra till att ”matstöd” till barn och unga i form av frukt & grönt kan delas ut fyra dagar i veckan under hela sommaren och hela hösten.

… skapa attraktiva aktiviteter för äldre som vi sedan bjuder in de ofrivilligt ensamma till.

Detta görs möjligt genom ett omfattande samarbete med Mamma United, Schysst Framtid & andra idrottsklubbar och Hjärtpunkt Skiljebo samt ett stort antal av våra lokala hjälporganisationer. Och förhoppningsvis genom ett bidrag nedan från dig!

Läs mer och bidra i insamlingen KLICKA HÄR