Tid & plats

Datum: 2023-06-10

Tid: 18:00

Plats: The Steam Hotel

Varmt välkomna till Kval till SM i Rundpingis till förmån för Lokala Hjälpen.

Succén är tillbaka! Nu kan vi på Steam Hotel äntligen efter några år med pandemi arrangera ett officiellt kval till SM i Rundpingis där finalen i vanlig ordning spelas på Ugglan Boule & Bar i Stockholm. Förutom en herrans massa JO Waldner wannabes och allmänt go stämning, kommer det såklart finnas bar, härlig musik och framförallt tävlingsanda.

Kl.18:00 är man välkommen att värma upp sina pingisarmar så man står redo för överskruv kl.19:00 då kvalet startar. Vi spelar 25 personer på vardera bord i 5 omgångar där vinnaren på varje bord i varje omgång går till finalbordet. Väl där avgörs det prestigefulla slaget i vem som åker och representerar vårt kval på SM i rundpingis. Utöver den stora äran utlovas såklart även andra fina priser!

Vi uppskattar att kvalet är klart till ca 20:00 och då är alla såklart varmt välkomna att fortsätta kvällen i Steams barer och andra spelytor!

Bra info:
Datum:
 10 juni
Tid: 18:00
Plats: Steam Hotel
Pris: Minst 100kr
Också bra info: Alla intäkter (100%) går till Lokala Hjälpen och deras arbete med att stötta lokala hjälporganisationer och utsatta Västeråsare.

Stort tack till: The Steam Hotel som gör denna aktivitet och insamling möjlig.

Varmt välkomna och hoppas vi ses!
The Steam Hotel - Home | Facebook