Tid & plats

Datum: 2024-09-06

Tid: 20:00

Plats: Elite Stadshotellet

40 år sedan vi drog igång! När vi släppte lördagen tog biljetterna snabbt slut, nu har vi bestämt att göra en ”Madonna”, EN KVÄLL TILL!

Back to Café Blanche@Elite Stadshotellet!

Nu öppnar vi även upp fredag den 6:e september på Elite Stadshotellets festvåning och terrass*** för en reunion av Café Blanche – 40 år. Kanske den mäktigaste förfesten födelsedagsfesten på Stadt sedan deras invigning 1907.

Du som köade till Café Blanche, Extremes, Bankiren, Babylon, Knut&Johanna, Lord eller kanske annat disco på 80- eller 90-talet vet att du är i målgruppen. Det du bara inte förstår är att det är 30-40 år sedan det begav sig.

Kvällens DJ´s: 
– Michel Rosta
– Staffan Braw
– Carl-Fredrik Zetterman

Så förutom att träffa gamla vänner och njuta av en fantastisk stämning, kan du räkna med en härlig blandning av gamla och nya discohits.

Öppet 20:00-01:00

Vad kostar det? – Rent faktiskt skänker du 295 kronor till välgörenhet vilket ger dig en ”insläppsrätt” inkl garderob och välkomstdryck. Alla pengar (100%) går oavkortat till Lokala Hjälpen och deras arbete för ett bättre Västerås. Notera också att eftersom intresset är stort kan du boka max 8 och att eventuell vidareförsäljning inte är tillåtet.

***Stadshotellet har hunnit bygga om en del under de 40 åren sedan Café Blanche startade. Därför kommer vi att hålla till på hotellets övre våning men tänker att även om det inte blir riktigt som förr, blir det bra ändå! – Självklart öppnar vi även terrassen om vädret är med oss.
           BLE Eventteknik - Start